MAKE-UP & HAIR ARTIST 

BRUIDSMAKE-UP & BRUIDSKAPSEL 

Het verzorgen van jouw bruiloft is mijn allergrootste passie! Ik verzorg jouw bruidsmake-up en bruidskapsel dan ook graag aan huis of op locatie. Lekker in je eigen omgeving. Ik neem de tijd voor je!

Als make-up & hair artist ga ik 100% voor het beste resultaat. Geen van beide doe ik er 'even' bij. Ik ben gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Ik werk met make-up merken zoals MAC Cosmetics, Charlotte Tilbury en Bobbi Brown. Het kleurpigment, houdbaarheid op het gezicht en de ruime keuze in producten zorgen ervoor dat ik jou blij kan maken met welke look je ook wenst. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

Geen zorgen, ik ben niet van de plamuur of 'pancake' make-up. Juist make-up waardoor jouw natuurlijke schoonheid benadrukt wordt!

Ik geef je mijn beste advies en luister goed naar wat jij graag wilt. Op deze pagina vertel ik je uitgebreid waarom ik als make-up & hair artist bij jou pas. De combinatie van jouw voorkeur en mijn advies werkt perfect samen!

BRUIDSMAKE-UP 

Ik bespreek met jou hoe jij er het allerliefste uit wil zien op jouw mooiste dag!  Wat voor make-up draag je in het dagelijkse leven? Wil je een natuurlijke make-up die jouw mooiste punten benadrukken? Of wil je juist meer glamour dan dat je in het dagelijkse leven draagt? Alles is bespreekbaar. We plannen een proefmake-up in!

BRUIDSKAPSEL

Wat is jouw droomkapsel? Kunnen we dat bereiken met de lengte van je haar? Wil je het gekruld, opgestoken, gevlochten? Noem het maar op. Een eventuele inspiratie foto is ook altijd handig! Zo zie ik gelijk welke stijl jij mooi vindt en pas ik mijn creativiteit toeIk gebruik technieken en haaraccessoires waardoor jouw kapsel stevig de hele dag blijft zitten. We plannen een proefkapsel in!

PROEFSESSIE 

Als ik je trouwdatum heb vastgezet bespreken we wanneer je een proefsessie wilt inplannen. Ik adviseer 4-6 weken van te voren en niet heel veel eerder zodat je zeker weet wat voor make-up en/of kapsel je wilt.

Ik zal je advies geven en er voor zorgen dat de wensen van je make-up en kapsel zo nauwkeurig mogelijk uitkomen. Ook bespreken we de locatie waar jij opgemaakt wilt worden op de dag van je bruiloft en het tijdstip wanneer je mij verwacht. We zijn pas klaar met de proefsessie als wij allebei helemaal tevreden zijn!


 IK WIL GRAAG EEN BRUIDSMAKE-UP EN/OF BRUIDSKAPSEL BOEKEN!

WAT KOST EEN BRUIDSMAKE-UP EN/OF BRUIDSKAPSEL? 

TARIEVEN BRUIDSMAKE-UP EN/OF BRUIDSKAPSEL

@muahserena


 

 


 


. 
 
 
 
 
E-mailen
Instagram