MAKE-UP & HAIR ARTIST 

SERENA             

Creativiteit is wat bij mij past! Met uiterlijke verzorging bezig zijn is zolang ik mij kan herinneren een hobby geweest. In 2015 heb ik het diploma junior kapper behaald en in 2016 het diploma allround kapper. Dames, heren en kinderen knippen, het haar kleuren, kapsels opsteken, noem het maar op! Na het behalen van mijn kappersdiploma wist ik gelijk dat ik nog een vak wilde leren om mij te specialiseren. Laat make-up daar nou perfect bij passen! 

Ik ben de opleiding visagie en de opleiding grimeur gaan volgen in Den Haag. 4 dagen werken in de kapsalon, 2 dagen naar school en op dag 7 werken aan mijn portfolio. Modellen regelen, familie/vriendinnen opmaken en meehelpen met visagie voor fotoshoots. Drukke weken maar ook super leukIn 2017 heb ik het diploma voor allround make-up artist en allround grimeur behaald. Make-up is mijn grootste passie!

De manier waarop ik werk past bij mijn persoonlijkheid. Ik heb een rustig karakter waardoor ik terug hoor dat dames zich op hun gemak voelen. Een bruiloft is al druk genoeg met alles wat geregeld moet worden. Het moment dat je bij mij in de stoel zit is een moment van ontspanning! 

WAAROM PAS IK ALS MAKE-UP & HAIR ARTIST BIJ JOU?

Mijn kracht is om goed te luisteren naar wat jouw wensen zijn en die zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. De combinatie van jouw voorkeur en mijn advies werkt perfect samen! Kwaliteit leveren vind ik erg belangrijk. Ik heb het over de make-up en het kapsel, maar juist ook de communicatie tussen ons. Ik ben gespecialiseerd in make-up waarvan jij jezelf blijft maar dan op je allermooist. Geen oranje foundation, of 'cake' effecten op je gezicht. Juist make-up waar je in straalt en mooi uitkomt op foto's. Als je mij boekt voor je bruidsmake-up, bruidskapsel of welke gelegenheid dan ook ga ik daar 100% voor! Uiteraard is een glamour make-up, een extreme smokey eye of wat je ook maar zou willen ook mogelijk. Ik ben tenslotte allround make-up artist.

WAAR BEN IK WERKZAAM?

Na het behalen van mijn visagie diploma's ben ik tot heden werkzaam als make-up artist bij MAC Cosmetics en als freelance make-up & hair artist op locatie in en rondom Amersfoort. Binnen Amersfoort reken ik het bedrag van   € 2.- per retour. Buiten Amersfoort v.a. € 0,19 cent per km v.a. mijn postcode 3816.

JE KAN MIJ BOEKEN VOOR:

BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL AMERSFOORT UTRECHT ZWOLLE


WORKSHOP VISAGIE AMERSFOORT UTRECHT ZWOLLE BRUIDSMAKE-UP
                

FOTOSHOOT MAKE-UP EN KAPSEL AMERSFOORT UTRECHT ZWOLLE

VISAGISTE AAN HUIS . MAKEUP ARTIST OP LOCATIE


GRIME GRIMEREN SCHMINKEN THEATER MAKEUP AMERSFOORT UTRECHT ZWOLLE         

*INFORMATIE TARIEVEN

*Heb je vragen of wil je andere dingen bespreken zoals een samenwerking? Leuk!

MET WELK MERK WERK IK?

MAC Cosmetics, Charlotte Tilbury, Bobbi Brown en Kryolan zijn de merken waar ik het meeste mee werk. Het werken met MAC is een heel geschikt merk omdat het erg divers is. Het kleurpigment, houdbaarheid op het gezicht en ruime keuze in producten zorgen ervoor dat ik jou blij kan maken met welke look je ook wenst!

SEE YOU SOON!

  

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram