MAKE-UP & HAIR ARTIST 

VISAGISTE AAN HUIS IN EN RONDOM AMERSFOORT 

Een visagiste en hairstyliste aan huis, hoe handig is dat?! Ik verzorg graag bruidsmake-up en bruidskapsels aan huis maar ook zeker make-up voor dames die naar een bruiloft gaan of er speciaal uit willen zien die dag. 

Geen zorgen, ik ben niet van de plamuur of 'pancake' make-up. Juist make-up waardoor jouw natuurlijke schoonheid benadrukt wordt!

Ik werk met make-up merken zoals MAC Cosmetics, Charlotte Tilbury en Bobbi Brown. Boek je mij voor jouw make-up en kapsel? Dan ga ik daar 100% voor! Geen van beide doe ik er 'even' bij.

Klik op Serena om meer lezen over mijn persoonlijkheid en waarom ik als make-up & hair artist bij jou pas! Om te zien hoe mijn werk eruit ziet klik dan op portfolio.

BOEK MIJ ALS VISAGISTE AAN HUIS!

TARIEVEN VISAGISTE AAN HUIS

 HAIRSTYLISTE AAN HUIS IN EN RONDOM AMERSFOORT


Als allround make-up & hair artist knip ik ook aan huis! Ik ben gediplomeerd kapster en pas graag mijn creativiteit toe.

EEN AANTAL VOORDELEN VAN MIJ ALS KAPSTER AAN HUIS:

 Ik knip dames, heren en kinderen.
Heb je geen tijd om naar een kapsalon te gaan i.v.m. de openingstijden? Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt (in overleg).  
Je hoeft geen oppas te regelen voor je kinderen. Je blijft lekker thuis!
 Ik geef je persoonlijk advies over wat voor model het mooiste bij je staat.
Je haar kan mooi opgestoken worden voor een speciale gelegenheid!
Ik luister goed naar wat jouw wens is qua kapsel.

BOEK MIJ ALS KAPSTER AAN HUIS!

TARIEVEN KAPSTER AAN HUIS

FOTO (SHOOT) MAKE-UP

Foto make-up met eventueel studiolicht is heel anders dan make-up voor overdag in het dagelijkse leven. Het gewenste effect valt door belichting vaak weg. Om dat te voorkomen breng ik mijn make-up producten duidelijker aan zodat het op de foto precies goed uitkomt. Ook de productkeuze is erg belangrijk. Bij het gebruik van verkeerde producten kan er een witte waas ontstaan door de flits, of kunnen alle punten die je wilt verzwakken juist meer uitkomen. Ik weet precies welke producten dat voorkomen! 

Wil je ook je haar mooi in model? In de krul of opgestoken? Als make-up artist & hair artist is het ook mogelijk om jouw kapsel te verzorgen voor een fotoshoot. Tijdens mijn werkzaamheden als dames gaan trouwen ontmoet ik ook altijd de fotografen van het bruidspaar. Heel leuk want zo ontmoet ik veel mensen met een creatief beroep.

IK WIL GRAAG EEN FOTO (SHOOT) MAKE-UP BOEKEN!

TARIEVEN FOTO (SHOOT) MAKE-UP

 @muahserena

  


 
 
 
 
E-mailen
Instagram