Hi ik ben Serena

en ik ben dól op alles wat met beauty te maken heeft! Daarnaast ben ik gek op mijn lieve vriend, een lekker kopje koffie (vooral in de ochtend!), friends & family, Youtube afstruinen voor de leukste beauty of lifestyle video's, een wijntje, en niet te vergeten sushi. 

Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring in de beautyindustrie, en binnen die tijd heb ik mijn allroud kappers- visagie- en grime diploma behaald. In 2022 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer (a dream come true), en daarvoor heb ik 4,5 jaar bij MAC Cosmetics gewerkt. Momenteel studeer ik ook nog marketing & communicatie, en wil ik mijn bedrijf optimaal inzetten!

'Serena' betekent rust, en hiermee is mijn karakter ook grotendeels te omschrijven. Ik wil ervoor zorgen dat jij je ook rustig voelt op het moment dat ik jou klaar ga maken voor (jouw) bruiloft, of andere speciale gelegenheid. Relaxed de dag starten is wel zo fijn!

lees meer +

De kunst om jouw wensen qua make-up of kapsel werkelijkheid te laten worden zit hem in vakkennis, producten van kwaliteit, inlevingsvermogen en communicatie. Elkaar goed begrijpen is onwijs belangrijk, dus spill the tea! Er mag geen enkel detail van jouw wensen ontbreken ;).

Als jij denkt dat wij een goede make-up & hair match zijn, en ik de gelegenheid krijg om jou nóg mooier te maken dan ga ik daar 100% voor!

& hair match

Ik wil graag beginnen met dat ik je niet zal plamuren met oranje foundation, of dat je jezelf totaal niet meer herkent. Dit is een absolute nee. Mijn stijl kun je omschrijven als een mix van minimalistisch & glamour, en ik wil er vooral voor zorgen dat de look bij jou past, wat je wens ook is!

Make-up

bekijk mijn aanbod +