Bruidsmake-up & bruidskapsel 

Visagie & hairstyling is mijn allergrootste passie, en ik kan niet wachten om jou blij te maken!

lees meer +

Als MUAH ga ik 100% voor het beste resultaat. Geen van beiden doe ik er 'even' bij. Ik ben gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels, en werk graag met producten van de hoogste kwaliteit. Merken zoals MAC Cosmetics en Charlotte Tilbury zorgen ervoor dat ik jou blij kan maken met welke look je ook wenst. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn, en geef mijn beste advies. Geen zorgen, ik ben niet van de plamuur of 'pancake' make-up. Ik wil jouw natuurlijke schoonheid alleen maar versterken! Ik neem de tijd voor je, en verzorg jouw bruidsmake-up en bruidskapsel graag aan huis of op locatie.

Touch-up

Wil je graag dat ik de hele dag aanwezig ben, zodat ik je op ieder moment van de dag een touch-up kan geven? Of wil je in de avond een andere look? Dit is zeker bespreekbaar!

Visagist & hairstylist aan huis. Ik woon in Amersfoort/ Utrecht, maar Werkzaam door heel binnen- en buitenland.

tarieven +

workshop visagie +

neem contact op +

Ik bespreek met jou hoe jij er het allerliefste uit wil zien op jouw mooiste dag! Wat voor make-up draag je in het dagelijkse leven? Wil je minimalistisch en naturel? Of wil je juist meer glamour dan dat je in het dagelijkse leven draagt? Alles is bespreekbaar. Mijn doel is om jou de beste versie van jezelf te laten voelen. Als jij je mooi voelt, straal je dat ook uit! 

Wat is jouw droomkapsel? Kunnen we dat bereiken met de lengte van je haar? Wil je het gekruld, opgestoken, gevlochten? Er zijn zoveel opties! De technieken die ik toepas en de basis haaraccessoires die ik gebruik zorgen ervoor dat je kapsel stevig blijft zitten. Wil je graag bloemen of een haarsieraad verwerkt hebben in je kapsel? Leuk! Het is handig als je dit al in huis hebt tijdens de proefsessie. 

Bruidsmake-up

Bruidskapsel

Tip: zoek naar inspiratiefoto's voor het bruidskapsel in jouw eigen haarkleur. Dit geeft een heel realistisch beeld van hoe het kapsel bij jou zal staan.

Proefsessie

Yes! We gaan een proefsessie inplannen bij jou thuis. 4 tot 6 weken voor de bruiloft is het meest ideaal zodat je genoeg tijd hebt om te bedenken wat je juist wel of juist niet zou willen qua look. Uiteraard geef ik je mijn beste advies en streef ik er naar om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. 

Om elkaar zo goed mogelijk te begrijpen vraag ik je om inspiratie foto's qua make-up en kapsel met mij te delen zodat we helemaal op 1 lijn zitten. Ik kan mijn creativiteit nóg beter toepassen als ik exact weet welke stijl jou juist wel of juist niet aanspreekt.

We bespreken ook de locatie waar jij klaargemaakt wilt worden op de dag van je bruiloft, en het tijdstip wanneer je graag klaar wilt staan. 2 tot 3 uur werken we samen aan jouw proefsessie!

Ik geef je mijn beste advies om je wensen werkelijkheid te laten worden.

Wil jij dat je familie en/of vriendinnen er ook extra mooi uit zien op jullie dag? Of ben je zelf een daggast, en opzoek naar visagie & hairstyling? Ik kan zeker wat voor jou betekenen!

Daggasten

Heerlijk en romantisch! Ik ga graag met je mee om een steentje bij te dragen aan jullie lovestory. 
Hoe dit precies in zijn werk gaat bespreek ik graag met jou telefonisch of via de mail.

Trouwen in het buitenland

neem contact op +

Hoe graag ik ook jouw make-up zou willen verzorgen, ik kan er ook in komen dat je het liever zelf overweegt. Maar hoe handig is het als je dan ook exact weet welke producten en kleuren jou het meest laten stralen? Ik leer het je allemaal.

Het kan zijn dat je een beginnende make-up liefhebber bent, of dat je overvolle make-up tas uitpuilt en je niet meer weet wat waar goed voor is. Van te voren bespreken wat je doel is en op die manier personaliseer ik de workshop naar het gewenste niveau. We werken met je eigen make-up en met de producten uit mijn make-up koffer. Zo kan je na de workshop gelijk aan de slag met je eigen make-up en weet je ook gelijk wat je eventueel kunt aanvullen.


Workshop visagie

Wil je liever zelf je (bruids)make-up aanbrengen? I've got your back!

Welke kleuren en producten het meest geschikt zijn voor jouw huid, gezicht en persoonlijkheid.

Er voor zorgen dat foundation niet zichtbaar is, maar wel alle oneffenheden wegwerkt.

Het accentueren van je mooiste punten.

Na mijn workshop heb je o.a. kennis over de volgende onderwerpen:

Welke make-up producten en kleuren mooi overkomen op foto's en in real life.

Hoe je er voor zorgt dat je make-up goed blijft zitten.

kennis overdragen

De workshop visagie bied ik 1 op 1 aan, maar ook met meerdere personen zoals gezellig met je vriendinnen of (schoon)familie. Het voordeel van mijn workshop is dat de waardevolle tips voor altijd van toepassing zullen zijn. Handig voor je bruiloft, maar ook voor je dagelijkse routine!

neem contact op +