Check a.u.b. je spambox wanneer je een mail terug verwacht.

CONTACT

YES, HET IS TIJD OM KENNIS TE MAKEN!

Info@muahserena.nl
Telefonisch contact kan na het invullen van het formulier 
Amersfoort | werkzaam door heel NL & buitenland
Follow us @muahserena

   Betreft het jullie wedding?
   Vertel ons dan graag alvast het volgende:

  • Jullie trouwdatum
  • Locatie van klaarmaken
  • Verwachte tijdstip dat je make-up en kapsel klaar moet zijn

SCROLL VOOR FAQ

Je berichtje is goed verzonden. Na 3 dagen nog geen reactie van mij ontvangen? Check even je spambox! 

FAQ

 HOE KAN IK BOEKEN?

KAN IK ZELF EEN VISAGIST KIEZEN?

HOE LANG DUURT EEN PROEFSESSIE?

KAN IK OOK MAKE-UP & HAIRSTYLING RESERVEREN VOOR MIJN GASTEN?

WERKEN JULLIE MET CLIP IN HAIR EXTENSIONS?

BLIJFT MAKE-UP DE HELE DAG GOED ZITTEN?

Wanneer je ons een mail stuurt met specifieke gegevens (zie het beige vak van het contactformulier), dan breng ik (Serena) je in contact met je juiste visagist en kunnen jullie een kennismakingsgesprek plannen. Hierna ontvang je een gepersonaliseerde offerte, tips hoe je je kunt voorbereiden op de proefsessie, en de algemene voorwaarden.  

Bij een akkoord op de offerte ontvang je een aanbetaling van 20%.
Na de betaling staat jouw wedding officieel bij ons gereserveerd!

Aan de hand van jullie trouwdatum kijk ik (Serena) welke visagist/hairstylist beschikbaar is.  Uiteraard mag je je voorkeur doorgeven, echter is iedere visagist even goed, en écht gespecialiseerd ik bridal! Zij zitten niet voor niets in mijn team (;
Iedereen is ervaren, bij iedereen ben je in goede handen.
 

Een proefsessie duurt ongeveer 2-3 uur (make-up én kapsel). Je ontvangt van ons van te voren een pdf met alle informatie die je nodig hebt qua voorbereiding. Denk aan inspiratie foto's tot huidverzorging etc. 

01.

02.

03.

04.

05

06.

Dit is zeker mogelijk! Graag horen wij het aantal personen al direct bij de boeking. Ook is het belangrijk om aan ons te vermelden of de gasten hun make-up én kapsel gedaan willen hebben, of 1 van beiden.

Wil je op een later moment gasten erbij boeken? Vraag dan naar de mogelijkheden qua planning. Wil je er van verzekerd zijn dat jullie weddingguests/bridesmaids er óók prachtig uit zien? Wacht dan niet te lang! 

Zijn je vragen nog niet beantwoord? Contact opnemen kan hier!

Indien gewenst werken bij absoluut met clip in hair extensions! We werken o.a. met het prachtige (echte) haar van Zaschahair. Dit kan natuurlijk worden gebruikt voor extra lengte, maar ook voor volume en houdbaarheid. Krullen blijven op deze manier ook een stuk beter zitten! 

Je kunt ze bij ons huren voor €50, en je ontvangt van ons een envelop met het adres zodat je ze de volgende dag aangetekend weer naar ons kunt terugsturen.

Het antwoord is JA! De basis zit als een huis, en we zorgen (in hoever dat kan) voor waterproof make-up. Wel adviseren we om een poeder, lipstick en eventueel blush aan te schaffen om zelf een kleine touch-up te geven. Glimmen gebeurt bij iedereen na een aantal uur, lipstick wordt eraf gegeten. Het is geen must, maar wellicht fijn om achter de hand te hebben.

info@muahserena.nl

MUAHSerena

Home

OVER ONS

aanbod

portfolio

tarieven

contact 

ROMANTIC |  TIMELESS | NATURAL BEAUTY

LET'S MAKE MAGIC!