Meet our amazing team

Al 10 jaar mag ik genieten van het werk in de beautywereld! Bruidsstylist ben ik nu zo'n 5 jaar, en voor die tijd heb ik 5 jaar ervaring mogen opdoen bij make-up brand MAC Cosmetics,  en heb ik als hairstylist al veel mooie kapsels mogen maken door mijn voormalige werk in een kapsalon. Tegenwoorden verbreed ik mijn kennis door het volgen van cursussen en trainingen. Gelukkig is mijn werk ook mijn hobby, dus mij hoor je niet klagen!

Mijn bedrijf is ontstaan uit liefde voor natural beauty.
Ervoor zorgen dat vrouwen er op hun allermooist uitzien, maar zonder dikke laag plamuur is de kern van mijn bedrijf. We are here for the modern bride!

Naast mijn beroep als bridal make-up artist heb ik samen met mijn vriend het bedrijf Campaign Stories. Foto & videografie + make-up & hair in het buitenland!
Nieuwsgierig geworden? 


Linda, artist | Papendrecht

PROUD CEO

Serena, owner & artist

Celine, artist | Alkmaar

Shoshanna, artist | Amersfoort

YOUR BRIDAL TEAM 

Bij ons ligt de focus op een stralende huid die niet compleet geplamuurd is. Juist een healthy glowy skin, met prachtige oogmake-up en een modern kapsel! Oranje foundation en er onherkenbaar uitzien is een no go! Wij zorgen ervoor dat jij jezelf voelt maar dan op je allermooist!

Elkaar goed begrijpen is onwijs belangrijk, dus spill the tea!
Er mag geen enkel detail van jouw wensen ontbreken ;).

Wij zijn werkzaam door heel NL & buitenland.

OUR MISSION

OUR BRANDS

Iedere artist heeft haar eigen make-up & hair kit, met haar eigen favoriete merken. Kwaliteit vinden wij onwijs belangrijk, en daarom werken o.a. veel met deze merken:

Charlotte Tilbury | MAC Cosmetics | Dior |
Huda Beauty | Nars | een aantal budget toppers | clip in extensions van Zaschahair 

FAQ

Klik hier voor de meest gestelde vragen

'MUAHSerena' is inmiddels doorgegroeid naar een team met super goede visagisten & hairstylisten. Stuk voor stuk onwijs veel talent en passie voor ons vak! Bij iedere artist zie je waar zij gevestigd is. Iedereen is werkzaam door heel Nederland!

Al 10 jaar mag ik genieten van het werk in de beautywereld! Bruidsstylist ben ik nu zo'n 5 jaar, en voor die tijd heb ik 5 jaar ervaring mogen opdoen bij make-up brand MAC Cosmetics, en heb ik als hairstylist al veel mooie kapsels mogen maken door mijn voormalige werk in een kapsalon. Tegenwoorden verbreed ik mijn kennis door het volgen van cursussen en trainingen. Gelukkig is mijn werk ook mijn hobby, dus mij hoor je niet klagen!

Mijn bedrijf is ontstaan uit liefde voor natural beauty.
Ervoor zorgen dat vrouwen er op hun mooist uitzien, maar zonder dikke laag plamuur. We are here for the modern bride!


CAMPAIGN STORIES

Naast mijn beroep als bridal make-up artist heb ik samen met mijn vriend het bedrijf Campaign Stories. Foto & videografie + make-up & hair in het buitenland!
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de mogelijkheden. Ik wil het je dolgraag laten zien!

MUAHSerena

Home

OVER ONS

aanbod

portfolio

tarieven

contact 

ROMANTIC |  TIMELESS | NATURAL BEAUTY

LET'S MAKE MAGIC!