PORTFOLIO

Serena is echt een artist! Tijdens de proef make-up luisterde ze goed. Doordat Serena van te voren voorberiedingsdocumentatie toestuurde wist ik wat ik moest uitzoeken en kon ik haar duidelijk vertellen wat ik wilde. Ze neemt echt de tijd voor je en het was ook nog eens ontzettend gezellig. Op de dag zelf is Serena goed voorbereid en gaat ze secuur aan het werk. Ik kreeg zoveel complimenten van alle gasten van zowel haar als make-up. Ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld! Echt een aanrader Serena nogmaals ontzettend bedankt.

IK HEB MIJ NOG NOOIT ZO MOOI GEVOELD

Aafje

1/3

Serena heeft mijn haar en make-up echt heel mooi gedaan voor mijn trouwerij! Ze luisterde goed naar wat ik wilde, waardoor ik er precies uitzag zoals ik wilde. De make-up was heel mooi gedaan, maar ik voelde me nog steeds mezelf wat erg fijn was.

IK VOELDE ME NOG STEEDS MEZELF, WAT ERG FIJN WAS

Yvonne

2/3

Serena heeft er voor gezorgd dat ik, mijn moeder en schoonmoeder er geweldig uitzagen op mijn bruiloft. Ze wist heel goed mijn wensen om te zetten in resultaat en snapte goed wat ik belangrijk vond. Na de proefsessie wilde ik toch nog net iets anders en dit heeft ze super toegepast op de grote dag. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief, wat heel fijn is op zo’n spannend moment!

ZE WIST HEEL GOED MIJN WENSEN OM TE ZETTEN IN RESULTAAT

Rose

3/3

SAMEN CREËREN WIJ
JOUW DROOMLOOK

MUAHSerena

Home

OVER ONS

aanbod

portfolio

tarieven

contact 

ROMANTIC |  TIMELESS | NATURAL BEAUTY

LET'S MAKE MAGIC!